2008, Walls within walls

Walls within walls

Sometimes it’s hard to come to terms with change, even when you know it’s for the greater good. The integrity of the Walled Garden was first breached in 1999, when planning permission was granted for a garage block to be built within it’s south west corner. This legacy has resulted in the need to construct a new wall along the line of the ‘Hot Wall’, in order to preserve the spirit and general function of the historic site.

2008-08-31-001

2008-08-31-002

2008-08-31-003

2008-08-31-004

2008-08-31-005

2008-08-31-006

2008-08-31-007

2008-08-31-008

2008-08-31-009

2008-08-31-010

2008-08-31-011

2008-08-31-012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s